ABOUT YVETTE JANSSEN

Virtueel Assistent & Creative Support

Zo’n 5 jaar geleden haalde ik mijn diploma en was ik officieel secretaresse. Het duurde niet lang voor ik erachter kwam dat op een kantoor zitten niet echt mijn roeping was. Ik las toevallig wat het werk van een VA (Virtueel Assistent) precies inhield en ik voelde mij ontzettend aangesproken! Dit was het, dit is mijn ding en dit ga ik doen.

Ik regelde een korte stage (3 maanden) bij een vriendin met een eigen bedrijf, om te proeven van het ondernemerschap, maar ook om te kijken of het in me zat om VA te worden. Ik vond het geweldig! Maar… ik raakte zwanger. Natuurlijk fantastisch, maar dit en de tijd na mijn bevalling was behoorlijk heftig. Ik had er altijd al van gedroomd moeder te worden, dus voor zeker 2 jaar zette ik mijn andere grote droom even opzij. Nu ben ik er weer en heb ik zin om te knallen met mijn eigen bedrijf! Het is nooit te laat om dromen waar te maken!

Ik ben Yvette Janssen. Een nuchtere noorderling, die nu met veel plezier in het zuiden woont met man, kind en kat. Ik kan belachelijk goed genieten van niets doen. Wanneer ik wel iets doe, dan blog ik, speel ik met mijn dochter, schrijf ik aan mijn boek, ben ik voor de zoveelste keer het huis aan het organiseren, omdat ik altijd vind dat het beter kan of kijk ik naar een film, serie of kookprogramma. Buiten de deur eten is mijn allerliefste lievelings. En dan vooral sushi of een goede lunch, maar ik ben ook altijd te porren voor een maaltijd bij een grote Zweedse meubelgigant.

Plannen en organiseren zit in mijn bloed. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing en rust niet voordat het gewenste resultaat bereikt is. Als ik met iemand samenwerk, vind ik wederzijds vertrouwen en openheid cruciaal. Ik ontzorg en ondersteun jou, maar we doen het samen.

Samen zorgen we ervoor dat jij het bos weer kunt zien, tussen al die prachtige bomen.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik jou te bieden heb?