DIENSTEN

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Als jouw VA kan ik verschillende dingen voor je oppakken. Staat hier iets niet bij waar je toch hulp bij zou kunnen gebruiken? Vraag een gratis en vrijblijvend analysegesprek aan, dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen.

Graphic design

Logo design of het ontwerpen van een compleet nieuwe branding. Ook ontwerp ik de juiste afbeeldingen voor bijvoorbeeld Pinterest, of voor in je nieuwsbrief, webshop of website.

Organisatie

Moet er een locatie worden geregeld? Een reservering worden gemaakt? Mail me je eisen en wensen en ik regel het dezelfde dag nog voor je.

Social Media

Het bijhouden van je social media kanalen neem ik van je over of ik ondersteun je erin.

Copywriting

Ik redigeer en corrigeer je teksten, ik vertaal van en naar het Engels, ik maak je nieuwsbrieven op en nog veel meer.

Testimonials

F.A.Q

Gebruik maken van een virtueel assistent bespaart veel tijd én geld. Een VA heeft haar eigen werkplek en haar eigen apparatuur. Je hoeft haar geen vast salaris te betalen, maar betaalt echt alleen voor de uren (soms zelfs minuten) die zij werkt.

We beginnen met een analysegesprek, waarin jij aangeeft tegen wat voor problemen je aanloopt binnen je bedrijf. We brengen dan samen in kaart hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Zo’n gesprek kan gezellig onder het genot van een koffie of thee, maar ook gewoon via Skype of telefoon.

Vraag vandaag nog een gratis analysegesprek aan!