Yvette Janssen Virtueel Assistent maakt een nieuwe start

virtueel assistent
Yvette Janssen Virtueel Assistent maakt een nieuwe start

Het is vandaag dubbel feest! Om te beginnen ben ik vandaag jarig en word ik 35 jaar. Echt zo’n mijlpaal vind ik dat. Het is bizar hoe de tijd steeds sneller lijkt te gaan, wanneerje ouder wordt. Alweer 3 jaar geleden is het dat ik voor mezelf begon, wat altijd al een droom van me was. Ik ontdekte dat ik Virtueel Assistent moest worden, dat dat het best bij mij past. Het ging al meteen hartstikke goed en ik vond het werk geweldig. Maar toen ging ook nog eens een andere droom in vervulling, want ik werd zwanger. Het was een vrij lastige zwangerschap en dit (maar ook de tijd erna) bleek niet zo makkelijk te combineren met het werk wat ik wilde doen en voor een kleine twee jaar zette ik mijn plannen even opzij.

Maar ik ben nu weer helemaal opgeladen en ik heb weer zin en energie om wat van mijn bedrijf te maken! Vandaag geef ik mezelf, maar ook mijn website een nieuwe start! De afgelopen tijd heb ik natuurlijk veel nagedacht over mijn bedrijf. Wat wil ik uitstralen? Wil ik me specialiseren en zo ja, waarin dan? Om dat te bepalen is het belangrijk dat ik goed bij mezelf naar binnen kijk. Wat vind ik belangrijk?

Ik vind het heel belangrijk dat wanneer ik met een klant samenwerk, dat we een persoonlijke band opbouwen. Om samen mooie dingen te doen, moet je elkaar aanvoelen en kennen. Zo’n band kost natuurlijk tijd, maar ik wil het wel alvast uitstralen met mijn branding en mijn website. Ik heb daarom gekozen voor groen, foto’s met een lichte en huiselijke uitstraling en geen ge-U. Ik heb de afgelopen tijd hard gewerkt aan deze nieuwe website om deze helemaal naar mijn zin te maken.

Wat mij betreft is het inrichten van een website aardig gelijk aan het inrichten van een nieuw huis. Het is nooit écht helemaal af. Het kan dus zijn dat er de komende tijd nog wat onderdelen bijkomen of veranderd worden. Ik vind dat niet alleen belangrijk, maar ook super leuk om te doen.

virtueel assistent

Wat kun je de komende tijd verwachten?

Op mijn website laat ik natuurlijk zien wat voor werk ik doe en waarmee ik jou als ondernemer kan helpen. Dat wil ik niet alleen betaald doen! Daarom zullen er van tijd tot tijd blogposts verschijnen met allerlei leuke tips en tricks, maar ook nieuws waarvan ik denk dat het belangrijk kan zijn.

Ook heb ik een Facebookgroep opgericht: The Social Media Academy Café. Ik wil dit graag uit laten groeien tot een fijne community van ondernemers waarin we elkaar kunnen helpen te groeien met onze social media kanalen. En niet door elkaar te gaan volgen, al is dat natuurlijk hartstikke leuk. Maar door stap voor stap te leren hoe we de beste content plannen. Ik zorg hierbij uiteraard voor de nodige tips en ondersteuning! Ik wil je alvast van harte uitnodigen om lid te worden, dat zou ik echt leuk vinden.

Tot slot wil ik je ontzettend bedanken dat je de tijd hebt genomen deze blogpost te lezen, dat waardeer ik echt. Voor nu tot ziens en als ik iets voor je kan doen, dan hoor ik het graag.

Leave comments

Your email is safe with us.